OVER ONS

Stichting Dierenvoedselbank Amersfoort e.o. zet zich in voor huisdierbezitters in Amersfoort e.o. die leven op of onder het bestaansminimum. Het werkgebied van de stichting beperkt zich tot de woonplaatsen met kengetal 033. 

 

De stichting is begonnen als particulier initiatief in 2012. Vanuit huis hielp onze oprichtster mensen in haar omgeving die wel een extra steuntje in de rug konden gebruiken. In 2015 is onze stichting in het leven geroepen en hebben wij ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

De stichting wordt geleid door Monique IJsendorn - van Vuuren, zij is tevens de oprichter van de stichting. Samen met zo'n 20-tal enthousiaste vrijwilligers zorgen wij ervoor dat onze cliënten, maandelijks, een diervoedingpakket bij ons op kunnen halen. Onze vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor het werk dat zij voor ons verrichten.

ONS DOEL

Het is ons doel om onze cliënten te ondersteunen door middel van het verstrekken van dierenvoeding en andere benodigdheden voor hun huisdieren. 

 

De stichting werkt samen met een aantal leveranciers van dierenvoeding, dierenartsen en dierenwinkels. Zij doneren producten aan ons, welke zij niet meer gebruiken vanwege verpakkingsschade, (bijna) verlopen houdbaarheidsdatum of die uit het assortiment gaan. Om verspilling te voorkomen halen wij deze afgeschreven producten op, welke vaak nog prima te gebruiken zijn. Uiteraard letten wij zeer goed op de kwaliteit van de te verstrekken producten.

 

De stichting heeft uitdrukkelijk niet als doel om winst te maken.


OPENINGSTIJDEN

Ons uitgifteloket is iedere 1e vrijdag van de maand geopend van 12.00u tot 15.00u.

Telefonisch zijn wij op werkdagen (maandag t/m vrijdag) bereikbaar van 12.00u tot 16.00u.

 

Wij maken gebruik van een beheerdersruimte van de Alliantie in de wijk Liendert. Benieuwd naar onze locatie? Klik dan hier.


ONS BESTUUR

Voorzitter

Mevr. M. (Monique) IJsendorn - van Vuuren 

Secretaris

Mevr. A. (Aukje) de Bruin

Penningmeester

Dhr. M. (Mark) Delnaay


BEDRIJFSGEGEVENS

Postadres:

Stichting Dierenvoedselbank Amersfoort e.o.

Kombuis 15

3863 VL Nijkerk

 

Telefoonnummer:

06-55142780 (ma t/m vr tussen 12.00u - 16.00u)

 

Bankgegevens:

IBAN: NL97INGB0006878387

BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel:

Dossiernummer 63489120

 

Belastingdienst:

ANBI status

RSIN nummer 855257672


DOCUMENTATIE

Klik hier voor onze JAARVERSLAGEN en het BELEIDSPLAN